XIV Meeting Català de Veteranes i Veterans – II Memorial Valentí Huch

Ja tenim els Llistats d’inscrits per al meeting que podeu consultar aqui:

INSCRITS MEETING’19 (Atenció Perxa i Llargada)

 

Per altra banda agraïr les inscripcions que ens heu fet arribar, especialment en Perxa i Llargada. Es per a nosaltres un orgull haver tingut aquesta resposta de participació per la qual cosa se’ns fa més dur encara aplicar el reglament, que diu: “En el cas de concursos, s’acceptaran atletes fins a completar els 16 atletes per prova (entre màsters i absoluts), tot fent la inscripció per INTRANET i comunicant-ho per correu electrònic (bcnatletisme@gmail.com) per poder cumplir el criteri d’ordre d’inscripció.”

Només tenim paraules d’agraiment i esperem en un futur poder donar cabuda a més atletes, però l’horari i les instal.lacions no accepten més participants si volem garantir la qualitat organitzativa.

Recordant-vos una vegada més que:

Art. 7è: Confirmació i accés a la pista Els atletes confirmaran la prova i recolliran els dorsals fins a 50 minuts abans del seu inici, tot ensenyant la documentació (DNI o fitxa federativa).

La Cambra de Requeriments s’obrirà 15 minuts abans del començament d’una cursa, 30 minuts abans en els concursos i 45 minuts abans en la prova de salt amb perxa. A la Cambra el Jutge comprovarà la identitat de l’atleta (tots els atletes hauran de presentar també a la Cambra la llicència o el DNI). La Cambra de Requeriments restarà oberta 5 minuts, i no es podrà abandonar fins que els atletes accedeixin a la pista. No es permetrà escalfar a la pista ni estar-hi si no és per a participar.

Us esperem el dissabte, i que tingueu una bona competició!

 

Barcelona Atletisme