Competicions

 

Informació sobre les competicions

Els atletes participen en competicions com a complement de l’aprenentatge, tant tècnic com actitudinal. Les competicions no són obligatòries, tot i que les entenem com un aspecte més d’aprenentatge, i en els atletes adolescents, com a objectiu per abastar a través de l’entrenament. Per tant pensem que en acabar l’Escola els atletes han d’haver tastat la competició i veure-la com una fita.

Sub 8 i Sub 10

Els atletes participen en les jornades organitzades pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona –CEEB- (els 8 cros de la Challenge de Cros), en la Lligueta Atlètica de Barcelona (5 jornades en pista a Barcelona), en el Km de Les Corts i en la Milla de la Sagrada Família.

Sub 12

Els Sub12 participen a les mateixes competicions que els més petits, i en alguna competició vinculada a la Federació Catalana d’Atletisme (FCA), a més a més del Campionat de Catalunya de Clubs, de Relleus i Individual. En total unes 18 competicions a l’any.

Sub 14 i Sub 16

Els atletes poden participar en totes les citades anteriorment, i en competicions de la FCA, a més a més del Campionat de Catalunya de Clubs, de Relleus i Individual (tant de Pista Coberta com a l’Aire Lliure). En total unes 25 competicions a l’any.