Xè Meeting d’atletes veteranes i veterans

Tot en aquesta vida té una “llavor”… I la “llavor” del nostre Club es el seu Meeting d’atletes Veteranes i Veterans. Un club que va començar la casa pel terrat (els veterans) però que a poc a poc ha consolidat uns molts bons fonaments, una base (l’Escola) que cada cop creix més i es fa gran, i que a poc a poc farà desaparèixer aquest “salt” generacional degut a aquest inici “diferent”.  L’aposta per la base es l’aposta per l’ATLETISME amb majúscules, i ho hem tingut molt clar des d’abans de la fundació del club com el coneixem. Perquè a més, un club sense Escola, no només no aporta sino que està destinat a desaparèixer.

Doncs resulta que aquest any es la desena edició del nostre meeting. Això vol dir per una banda que el temps vola, i per altra que ja fa 10 anys que vam plantar la llavor. I repassant on vam començar i on estem, no podem deixar d’omplir una miqueta el pit, contents d’haver arribat fins aquí, amb molta feina, de formigueta, constant, totalment altruista i per estima al nostre esport. Molta gent ha passat, molts segueixen aquí, i tots han aportat el seu granet, el seu temps. I més que vindran!

Per això i més, estem encantats de convidar-vos a participar al Xè MEETING CATALÀ D’ATLETES VETERANES I VETERANS. Ja sigui com atletes veterans, absoluts, o com a voluntaris en les diferents tasques on sereu benvinguts.

El 12 de Juliol us esperem a la “Nostra Festa” a partir de les 10h al CEM Mar Bella! us podeu inscriure ja, veterans o absoluts, al Formulari d’Inscripció

 Cartell X DISC

Si voleu venir a ajudar-nos escriviu-nos al mail del club!

Us hi esperem!!