Sopar 10è Aniversari

Ahir es va celebrar el sopar per conmemorar el 10è aniversari del nostre club. Va ser una bona ocasió per trobar-nos fora de les pistes i lluny de la “tensió” de la competició.

Es va celebrar a La Fonda del Port Olímpic i va reunir unes desenes d’atletes, socis, pares i gent molt propera que no es van voler perdre aquesta ocasió, comprobant que som una petita gran familia amb una base de 575 nens a l’escola d’atletisme, fruit d’aquests deu anys de feina de formigueta que hem anat fent.

No van faltar unes paraules informals dels membres de la Junta Directiva que es felicitaven per aquests deu anys, fent una mica d’història de com havia sorgit el club i els factors que l’havien fet créixer, i no paraven d’insistir en la importància de seguir  potenciant aquesta escola tant gran que forma atletes i persones, sota la filosofia d’anar a poc a poc per arribar lluny.

Per finalitzar es van entregar unes samarretes pels assistents al sopar, que celebraven aquest desè aniversari i que de ben segur demà ja veurem per les pistes de la Mar Bella, Mollet o Torredembarra, entre d’altres.

Ens vam emplaçar pel 25è aniversari desitjant a tothom un gran temporada plena d’exits i sobretot lliure de lesions.