Segona victòria de l’Èrik Sivill

El Marcos García continua en ratxa i la Marta Camps arriba segona a la Mitja Marató de Tarragona

L’Èrik Sivill

Aquest diumenge s’ha disputat a Santa Coloma de Gramanet el prestigiós cros Antoni Amorós. Tant sols ha participat un soci del club, l’Èrik Sivill (atleta amb fitxa per l’ISS-l’Hospitalet) però el seu resultat ha estat el millor possible. Ha tornat a pujar al calaix més alt del podi a la categoria Junior repetint el que va fer el diumenge anterior a Sant Boi.
També han participat uns quants dels nostres socis al Cros de Castellar del Vallés. D’aquesta competició destaca el 8è lloc del Marcos García, enllaçant tres competicions seguides entre els deu primers, ha estat 6è de la categoria Sènior. L’han acompanyat a aquest cros l’Isaac Reguera 14è júnior, el Jordi Robles 23è juvenil, la Benigna Apaolaza 11a veterana, el Víctor Fernández 11è promesa i la Laia Isús (atleta amb fitxa pel CAVA Andorra) 5a promesa.

La Marta Camps a la Mitja de Tarragona

Per últim hem estat presents també a la ruta amb la participació de l’altafullenca Marta Camps a la Mitja Marató de Tarragona on ha aconseguit el segon lloc de la categoria femenina amb un temps de 1h24’18” cedint tant sols 11 segons davant la primera classificada.

Barcelona Atletisme Press