Resum d’un cap de setmana ple d’exits pel Barcelona Atletisme

VETERANES SUB­CAMPIONES D’ESPANYA DE CLUBS DE PISTA COBERTA!

Aquest és el títol que amaga l’enèsim èxit de les nostres atletes de més de 35 anys. Dissabte a València van tornar a fer podi de nou en aquest Campionat estatal que cada cop està més disputat, tot i que encara està mancat de proves que donin cabuda a les necessitats actuals de l’atletisme veterà femení. A l’espera de rebre el trofeu que les proclamava a la jornada catalana campiones de Catalunya (devolució que ja van fer les nostres noies per respecte a les manresanes), van quedar establerts 4 rècords més per part de les nostres: 3 de Catalunya de mans de la Heidi Klett al pes, la Marta Camps als 800m.ll. i la Maria José Carabante als 400m.ll.; i un d’Espanya per part de la Heidi Klett.

Heidi Klett, Record d’Espanya de pes W75. Foto: Raulet Garcia

Els nois van patir l’altíssim nivell de la jornada i la baixa del nonagenari Valentí, que per un refredat no va poder­los acompanyar, a més d’alguna lesió, desqualificació i altres variants que a vegades succeeixen. Un 8è lloc d’Espanya a pista coberta, que de ben segur milloraran a l’Aire lliure.

El que cal remarcar de l’estada a València és la immillorable salut social dels veterans i veteranes del Barcelona Atletisme, i el gran esperit d’equip que a dia d’avui ens mostren.

 

Fotos Raulet Garcia

Fotos Club

Resultats

LLIGUETA SUB­11 A L’HOSPITALET

Organitzada pel CEUniversitari es va fer la trobada a les pistes de l’Hospitalet de Llobregat, que donava competició a pre­benjamins, benjamins i alevins. No va ser massa extensa la nostra participació aquest cop, però sí podem destacar marquetes com el 13”1 del benjamí Èric Argüello a les tanques, els més d’11 metres en pilota del pre­benjamí Hugo Fernández, el quasi 20 metres en disc de l’aleví Nico Edel, els sub8′ en 2000 de l’aleví Aina Olmo i els 8’08” del Roc Verdaguer, i els 2’34”6 del Marc Argüello en 600m.ll.PBM.

Resultats

CAMPIONAT D’ESPANYA PROMESA DE PC

El Manel Fuentes i la Laura Alonso van ser les nostres cares conegudes en aquest Campionat. El Manel es va “colar” a semis del 60m.ll. Amb 7”08, millorant així el seu millor registre personal. Finalment va ser el 16 més ràpid d’Espanya en la prova.
La Laura Alonso, monitora i sòcia del Club que corre pel Ria Ferrol, va dominar la seva semi­final de 400m.ll., però es a quedar a les portes de podi a la final, arribant 4a amb 57”17.
150-_MG_4395

Resultats

Fotos Pere Tibau

CARLOS SAEZ: CAMPIÓ DE CATALUNYA JUVENIL DE 800M.LL.

El ja posseïdor de mínima europea, va exhibir el seu potencial guanyant la semifinal amb 2’03” i finalitzant la bona feina a la final amb 1’59”73.

Poduim

En els 1500m.ll. el seu company d’entrenament Oriol Martí es va endur el 5è lloc amb 4’21”87.

3 JÚNIORS TOP­TEN EN 3000M.LL.

Altres deixebles del Clement, van arrodonir la matinal pistera fent el 5è, 9è i 10è lloc al Campionat de 3000 júnior. Així el Bernat Kun, l’Oriol Ramírez i el Pol Pueyo van fer respectivament 9’13”70, 9’33”65 i 9’41”19.

Fotos (David Saez)

Resultats Campionat Juvenil3000 Junior

CROS DE L’EIXAMPLE

Diversos atletes de l’Escola van deixar la seva empremta al cros celebrat al Parc de Joan Miró, però encara no disposem dels resultats. Tot i així, el que ens comenten els monitors és que s’ho van passar bomba!

 

SK Press