Quartes de Catalunya! A tres punts del podium!

“Magnifique”!

Van aconseguir el que cap de les components d’aquest equip de calaix  de sastre s’hagués pogut imaginar al setembre quan cadascuna d’elles començava a planificar la temporada.  La veterana Marta Camps, migfondista de llarga distància (a la que personalment no li havia vist córrer mai un cros curt); les promeses Andrea Piñera i Cristina Saladrich que s’estrenaven en la modalitat; la Benita Breiter, també migfondista; la “ex-tanquista”, “combinera” “neo-triatleta” o “multipurpose”  Angeles Rodriguez i la” ultrafondista” Ester Vidal a la que per ella, això, era com un 60 llisos per qualsevol de les seves companyes, van aconseguir classificar l’equip per al Campionat d’Espanya de Clubs de Cros Curt, amb una magnifica 4a posició, a 3 punts de les terceres.

Va ser ahir, a Sabadell, al Campionat de Catalunya de Cros Curt per Equips. Magnífic pel lloc i per la indiscutible superioritat en quant a bagatge atlètic de la resta de participants, de qui tant a prop es van quedar (U.A.Lleida) i als qui van fer “menjar la lona” (equips del 5è en endavant).

Si senyores! les posicions de cadascuna d’elles les podreu veure als resultats. Per a mi el més important ha estat l’entrega i l’esperit d’equip que des de el minut 0’ en que se’ls va fer la (esbojarrada) proposta de disputar aquest campionat (German “dreamer” Alonso), per gairebé totes, absolutament allunyat de les seves proves habituals, no van dubtar ni un segon a l’hora de dir “Si! Compteu amb mi”. Aquesta entrega que les va fer lluitar fins a l’últim metre cada posició, en un terreny dificilíssim i que es el que les ha portat a classificar l’Equip, amb majúscula, si, per aquest Campionat d’Espanya a disputar a la faraònica Marina d’Or Ciudad de Vacaciones (a.k.a.* Oropesa del Mar). Ho sento noies, el lloc es aberrant. Però gaudireu el cros i l’ambient que es respira. Sé de que parlo.

Moltes Felicitats!

Resultats

Fotos (Sandra Alonso)

*a.k.a. de l’anglès Also Known As, o “també conegut com”

Dani Press