Pista d’atletisme durant la Fase 2

Us passem la notificació del CEM Mar Bella.
Bon dia,

 

Tal i com us vam notificar divendres passat, el CEM La Mar Bella obre les seves portes per donar servei a totes les persones usuàries de la pista d’atletisme durant la Fase 2, amb una sèrie de limitacions per poder garantir la seguretat davant el virus COVID-19.

 

Per complir amb aquests requisits que ens demanen les autoritats, l’accés a la pista d’atletisme dependrà d’una cita prèvia i una confirmació per part nostra. Aquestes cites prèvies es podran fer amb una antelació de 48 hores i recomanem que es faci amb un mínim d’un dia si és possible, perquè us puguem confirmar la disponibilitat.

 

El recinte estarà dividit en diferents zones o sectors d’entrenament per poder garantir la distància social i facilitar l’aforament establert per les autoritats. Adjuntem un document que identifica:

  • els diferents sectors disponibles per a reservar
  • aquells sectors que durant la primera setmana no podran estar disponibles, però que valorarem la seva viabilitat durant una primera fase de prova (del 9 a l 14 de juny)
  • per últim, els espais esportius que no estaran disponibles durant la Fase 2 de desescalada a Barcelona

 

Preguem que guardeu l’enllaç que us indiquem a continuació per poder fer les cites prèvies. Cada cert temps farem recordatoris i us anirem informant de possibles novetats. És un formulari provisional que anirem ajustant segons possible incidències o necessitats que tingueu durant aquesta primera setmana de prova.

 

 

FORMUALRI RESERVA CITA PRÈVIA à https://bit.ly/2UjKtxW

 

 

Agraïm a l’avançada la vostra col·laboració i comprensió en aquests moments.

 

Us esperem al CEM La Mar Bella a partir de dimarts 9 de juny.

 

Atentament,

 

L’equip del CEM La Mar Bella.