Paco del Río guanya a Riudellots (veterans M50) i Germán Alonso (M55) segon a Valls

Aquest diumenge 5 de desembre uns quants atletes de Barcelona Atletisme han tornat a participar als crosos programats a Riudellots de la Selva i Valls.

A Riudellots, el Paco del Río ha tornat a guanyar dins el circuit gironí de cros a Veterans B, més grans de 50 anys. A una cursa amb rivals de molta entitat ha tornat a imposar-se com va fer un parell de setmanes enrere.

Al marge del Paco, també ha participat la Rosa Escribano a Veteranes B aconseguint arribar en quarta posició i el David March classificat el 16è en Veterans A.

Paco del Río (48)

A la ciutat de Valls han participat uns altres dos veterans de Barcelona Atletisme. El Germán Alonso ha aconseguit el segon lloc de la categoria M55 després d’una interessant lluita amb el primer classificat, intercanviant-ne les posicions durant les dues primeres voltes fins que el guanyador ha aconseguit desempallegar-se del Germán a la darrera volta. Destaca el fet que els dos han tret més d’1 minut als guanyadors de la categoria més jove M50.

També ha participat l’Alberto Elvira lluitant de valent al cap de la cursa i arribant finalment en un meritori 6è lloc a la categoria M40.

L’Alberto Elvira (227) i el Germán Alonso (226)

La resta d’atletes del club tenen programat participar dimecres al Cros de Malgrat.