Paco del Rio (Barcelona At.) guanya a Veterans B al Cros de Caldes de Malavella

Marcos García 6è sènior

Paco del Rio y Jesús García

El terratrèmol de dissabte amb epicentre a Caldes de Malavella no ha impedit una nova victòria del Paco del Río a la categoria de Veterans B. Aquesta és la tercera victòria consecutiva del Paco a aquesta temporada de cros demostrant que els mals moments de les darreres temporades han quedat enrere.

El Marcos García, de nou ha arribat dels deus primers, 6è sènior, en aquesta temporada on es retroba amb l’atletisme després de més de 10 anys de dedicar-se a altres esports. El seu bon estat de forma també va quedar reflectit a la jornada inaugural de pista coberta a Sabadell on, al seu primer 3000 de sempre, va fer 9’02”.

A Caldes també va córrer el júnior Isaac Reguera classificant-se en 22é lloc.

També a terres gironines uns quants dels nostres atletes van participar a la Sansi aconseguint quasi bé tots ells els objectius de marca perseguits a aquests 5 kms. Aquests atletes han estat per ordre d’arribada, el Jesús García 16’26”, el Denís López 16’44”, l’Eric Sivill 17’49” i 6è de la seva categoria (hores després de guanyar la cursa d’eliminació de les 24 hores de Can Dragó), el Joan Teran 18”21, el Toni Cirera 20’06” i el Raül Boada 24”21 disfressat de faraó i al podi de les disfresses.

Barcelona Atletisme Press