Or, Plata i Bronze per les nostres Promeses, Carles Campió de Catalunya de Cros

Aquest diumenge s’ha disputat el Campionat de Catalunya Promesa de PC, a la pista de Sabadell.
Un resultat històric pel Club que ha aconseguit 3 medalles de 4 participacions.
L’Andrea Piñera va guanyar el 1500, amb 5’27.18”. Val la pena destacar que divendres l’Andrea va córrer en 4’57.33” aconseguint la mínima per al Campionat d’Espanya Promesa.
Al 200, les nostres atletes Sara Cantó i Irene Alonso, es colaven a la final, i aconseguien unes magnifiques 2a i 3a posició amb 26.67” i 26.90”(MMP) respectivament. La Sara havia fet MMP a les semifinals, 26.52”, aconseguint també la minima pel Campionat d’Espanya Promesa. Les va acompañar al pódium l’Alba Boronat, donant-se la curiositat que totes tres entrenen a les pistes de la Mar Bella. ¿Es doncs la Mar Bella un bressol de velocistes? El temps ho dirà!
El Lluis Vallejo, ja amb minima al 200, va fer el 400, amb una bona marca, 51.51”, no podent pasar a la final per, literalment, mil.lessimes.
Fel.licitar doncs als nostres promeses per la gran feina feta en aquest campionat, fruit, de l’esforç i la constancia durant tot aquest hivern.
Resultats

Al Campionat de Catalunya de Cros Llarg, disputat a Mataró, el nostre entrenador de “ruterus”, Carles Castillejo, aconseguia el campionat per novena vegada! La nostra sincera enhorabona també . Esperem que sigui el primer de molts èxits aquest 2013.

Al mateix Cros, en categoría juvenil, el Lluis Marti Alsina, retornat aquest any a l’atletisme, aconseguia una meritòria 39ª posición, tenint en compte que havia corregut un valent 1500 el divendres, dos dies abans del cros.

Resultats