Obrim inscripcions per a la temporada 2020-21

Obrim inscripcions per a la temporada 2020-21 amb novetats importants!
Hem fet la previsió de cara al setembre tenint en compte que aquest any tindrem places limitades per hora: 10 atletes sub8 i 15 atletes a la resta de categories, per qüestions d’aforament de les instal·lacions a causa de la pandèmia. Donarem prioritat a les renovacions (atletes que ja estaven fent atletisme amb nosaltres la temporada 2019-20) i seguirem estricte ordre d’inscripció en totes les demandes.
Aquests són els horaris i dies d’entrenament de la seu de la Mar Bella.
Aquests són els horaris i dies d’entrenament de la seu de l’IES Teresa Pàmies (antic Príncep de Girona).
De moment hem descartat fer el desplaçament els divendres a la Mar Bella des de  l’IES Teresa Pàmies durant el primer trimestre. En funció de com es desenvolupi la pandèmia ens plantejarem reprendre’l en el segon.
Per a fer la inscripció heu d’omplir aquest FORMULARI 
 i fer el pagament de la matrícula/renovació.
PODREU FER L’INGRÉS DE MATRÍCULA O RENOVACIÓ A PARTIR DEL 6 DE JULIOL
Per a les matrícules noves, podreu fer dos dies de prova sempre i quan hi hagi places en el grup desitjat i abonant 15 euros  que es descomptaran de la matrícula en cas d’inscriure’s definitivament.  Podeu fer la reserva de plaça ara i en el moment de fer la matrícula ens caldrà que ompliu el formulari definitiu que us farem arribar amb totes les dades completes.
Anirem publicant els llistats dels grups aquí referint-nos a les dues primeres inicials del nom i cognoms (exemple: Atma Letis Talent: ATLETA; en el cas d’únic cognom: Oliver Impicow, OLIMPI).
LLISTAT DE RESERVA DE PLAÇA ESCOLA D’ATLETISME CURS 2020-21
(Consulteu a Secretaria directament via mail: escolabcnatletisme@gmail.com )
Començarem entrenaments el mateix dia d’inici dels centres escolars