Múltiples podiums al Cross d’Alella

Aquest ha estat un cap de setmana amb una gran diversitat de competicions on han participat atletes i socis del club. Cross, ruta, pista, “mitges” en pista i l’estrena de la pista coberta.

Al Vè Cross d’Alella, destacar la victòria de l’Andrea Piñera, fent juntament amb la Sandra Alonso, un doblet a la Cursa Open. (NO hi havia categories desde junior fins a sènior). El Jesús Garcia aconseguia la seva primera victòria en categoria veterana, amb una meritòria 4a plaça a la general, i el soci Dani Alonso, aconseguia endur-se la cursa Open Masculina.

El junior Xavi Benedicto, desposeït de categoria en aquest cross, va entrar 12è de la general.

Resultats del Cross

Els nens de l’Escola van estar presents al Control Federatiu de Promoció, celebrat a la Mar Bella, al triangular de Promoció celebrat a les Pistes Universitàries, i a la VIa edició del cros de Sants- Montjuic , al Parc de l’Espanya Industrial.

Algun “ruteru” del club va canviar l’asfalt per la pista, però sense renunciar a la distància, i en David Bosch feia marca a la Mitja Marató en pista, dins les 24h en Pista organitzades per Corredors.cat, amb una marca de 1h 27’ 21”. La resta, fidels al quitrà, van estar presents a la Mitja de Vilanova:

-Sergi Vives, 1h 31′ 08″

– Julio Gallardo, 1h 44’ 25”

I finalment la crònica del Reporter Germán Alonso sobre els nostres atletes a la pista coberta de Sabadell. Endavant Germán:

– En la pista cubierta tuvimos compitiendo el domingo en Sabadell a JuanPe en pértiga y longitud, a Juan Carlos Moreno y Jordi Sola también en longitud, a Antonio Redondo y Marco Nieddu en 60, y a Lluís Vallejo , Mercedes Herreras e Irene Alonso en 400. A pesar de ser la primera toma de contacto con la competición destacan las marcas de Lluís Vallejo y Mercedes Herreras aproximándose ambos a su mejor marca en pista cubierta, el resto han tenido un resultado esperanzador que, con facilidad superarán en próximas competiciones.

Gracies Germán!

Resultats