Marta Camps guanya els 10k de Tarragona

A part de la victòria del Carles, aquest cap de setmana les atletes del Club Marta Camps, Ana Yuste i Esther Vidal, han portat el “vermell” a Tarragona i Donosti.

La Marta ha guanyat els 10k de Tarragona amb un excel.lent temps, 38’49”. Enmarcats dins de la Mitja de Tarragona (on va quedar 2a el 2011, amb 1h24’18”), la Marta s’ha imposat amb un còmode marge de 40″ sobre la segona classificada.

Foto de la Mitja de Tarragona 2011

A la mateixa Cursa, l’Ana Yuste, també ha guanyat la seva categoria també amb un gran temps de 48’05”.

Bon doblet per al Club doncs als 10k de tarragona, de la “nostra” “secció altafullenca”!

Per altra banda, la incombustible Esther Vidal, ha completat la Marató de Donosti, on el seu entrenador s’ha proclamat Campió d’Espanya, amb un magnific registre de 3h15’01” (pos.1012). Ja es un mèrit acabar una Marató, encara més fer-ho amb aquesta marca! Gran moment per a l’Esther!

I finalment, el Toni Nieto, que sortia a la Open 10k de la Jean Bouin després d’unes setmanes amb dolors, ha guanyat de la seva categoria, amb un bon temps, 43’51″(real)! Ai! si arriba a estar bé!