Marta Camps campiona del món de 800 pista coberta

Les atletes de Barcelona Atletisme han aconseguit tres medalles als Campionats del Mon de Pista Coberta de Veterans. És aquest el millor resultat aconseguit pel club a nivell internacional. La primera medalla va arribar als 800 w40. La Marta Camps era una de les favorites per marques acreditades les representants de Xile i Rússia eren, respectivament campiona del mon la primera i campiona d’Europa la segona. Malgrat tot al nostre esport el favoritisme es demostra a la cursa i, en aquest cas, la Marta va fer una cursa extraordinària. En lloc de agafar el cap de cursa i anar al màxim com fa sempre, aquesta vegada va sortir a guanyar sense donar importància al registre. De sortida la representant italiana va agafar la primera posició, seguida de la Marta, la atleta xilena va reaccionar als 400 metres i la Marta la va seguir, al començar la darrera volta va fer la primera corva al costat de la xilena i tot entrant a la recta va atacar sense donar opció a cap de les rivals.

El campionat el van arrodonir la Lluïsa Casanovas aconseguint el 3r lloc al Triple w55 i la Maria José Carabante aconseguint també el 3r lloc amb l’equip de 4×200.