Marta Camps 3a absoluta al XXIVè Cross Ciutat de Valls

Aquest cap de setmana la nostra atleta altafullenca Marta Camps va quedar 3a absoluta al XXIVè Cross Ciutat de Valls, per darrera de la internacional per Catalunya del ISS Hospitalet, Marta Galimany, i la promesa del CAI, Sheila Avilés.

La Marta va guanyar en categoria de veteranes, on també van participar les atletes MªJosé Carabante i Ana Yuste, en aquesta mateixa categoria, arribant en 6a i 7a posició, respectivament.

Foto dels amics del FACVAC.

Resultats

Per altra banda, la nostra respresentació al Cross de Gavà també va donar uns grans resultats. L’Andrea Piñera va ser segona promesa, gairebé tota la cursa al grup capdavanter, amb atletes de gran nivell. A la cursa de veterans-junior en Monsieur Laurent Alfonso va ser segon veterà, i en Jesús Garcia, cinquè. També en veterans, i debutant amb el Club la Maribel de la Calle i el Toni Nieto, ambdos veterans, on la Maribel va quedar 7a i el Toni el 39è, en el seu debut, després d’una lesió.

El Juvenil Luis Marti, va entrar 15è a l seva cursa.

Resultats

I la 35a Cursa de La Sagrera, aquesta va ser l’actuació dels nostres atletes “Ruterus”, que tot i les temperatures “siberiànes”, es van aconseguir 2 MMP.
David Bosch: 38:33 (MMP)
Gianfranco Orlando: 39:06
Jordi Alled: 44:10
Julio Gallardo: 45:55
Xavier Vallderrama: 46:16 (MMP)
Miquel Sangalo: 46:16

Resultats

L’enhorabona per a tots ells!