Marcos García (Barcelona at.) lluita amb el cap de cursa a la cursa dels nassos

El Marcos García, que finalment va acabar la cursa el 31è, uns segons per sobre dels 32 minuts va lluitar, com ens te acostumats, amb el grup capdavanter a la Cursa del Nassos. Finalment va acabar fent una molt bona classificació trigant als 10 kilòmetres 32’06”.

No va ser l’únic dels nostres atletes que van participar, el Jesús García també va intentar un gran “crono” , fet que el va fer defallir a la part final de la cursa, malgrat tot els seus 35’23”, en aquestes condicions, ens expliquen clarament el que pot arribar a aconseguir. L’Èric Sivill i el Denís van córrer molt a prop un de l’altre i l’Èric va estar a punt de baixar dels 36 minuts fent la seva millor cursa de 10 kms i el Denís també fent 36’38” va complementar aquest resultat. Per últim, dels que van sortir a buscar marca, també vam tenir al Germán Alonso que va trigar 42’49” acomplint les seves expectatives de baixar dels 43 minuts.

L’únic gran “però” que no volem deixar de destacar és que per la decisió de la Direcció de Cursa de treure aquesta, el penúltim dia, del calendari de la Federació Catalana d’Atletisme, les marques aconseguides no aniran a cap rànquing per la pèrdua d’oficialitat de la competició.