Llistat d’inscrits al Meeting Català d’atletes Veteranes i Veterans i del Critèrium

Aqui teniu el llistat definitiu d’inscrits. Recordem que el reglament deia que el critèrium era a partir de juvenil, per la qual cosa, i també degut al gran nombre d’inscrits, els i les atletes cadets que s’havien apuntat, malauradament han quedat fora de la inscripció.

També hem hagut d’ampliar en algunes proves la limitació de 16 atletes.

Recordeu que és imprescindible confirmar la o les proves en el moment de recollir els dorsal, i passar per cambra de requeriments abans de sortir a la pista. I sobretot, tingueu en compte el temps limit per recollir el dorsal, ja que un cop surten les llistes de la taula de recollida, es fan les series a secretaria.

Art. 7è: Confirmació i accés a la pista
Els atletes confirmaran la prova i recolliran els dorsals fins a 50 minuts abans del seu inici, tot ensenyant la documentació (DNI o fitxa federativa).
 La Cambra de Requeriments s’obrirà 15 minuts abans del començament d’una cursa, 30 minuts abans en els concursos i 45 minuts abans en la prova de salt amb perxa. A la Cambra el Jutge comprovarà la identitat de l’atleta (tots els atletes hauran de presentar també a la Cambra la llicència o el DNI). La Cambra de Requeriments restarà oberta 5 minuts, i no es podrà abandonar fins que els atletes accedeixin a la pista. No es permetrà escalfar a la pista ni estar-hi si no és per a participar.

INSCRITS MEETING 2014

Moltes gràcies i ens veiem al Meeting!