Lligueta Sub’11 a Can Dragó 25/1/2014

Can Dragó va ser la seu dissabte 25 de la 4a jornada de la lligueta atlètica sub-11. Tot i el retard de les proves vam poder veure un bon nombre d’atletes del Barcelona Atletisme gaudint de la matinal atlètica.

Són destacables les millors marques personals (MMP) aconseguides en els 60m.ll. per la Mila Carrión (PBF 11”8), el Pablo Gordún (PBM 11”4),  l’Oriol Rosaura (BM 9”6), el Gael Valero (BM 10”1),  l’Aina Olmo (BF 9”7) i  l’Alessandra Mattei (BF 9”9). També van fer MMP en la distància el Jan Vaz, el Víctor Rivas, l’Unai Beitia, el Sergi Ivars, l’Èric Tomé, el Guiu Herrero, l’Elan Pastori, el Jay Ruiz, el Querol Rodíguez, el Nico Edel, l’Adrià Quesada, l’Oriol Valero, el Joan Puntí, el Carlos Fernández i la Laia Fernández.
En 600m.ll. El Pablo Gordún (PBM) parava el crono en 2’37”1 i l’Èric Bremer (PBM) en 2’44”3; mentre que la Mila Carrión (PBF) ho feia en 2’48”3. També feien el seu millor registre personal el Jan Vaz, l’Héctor Aguado, el Víctor Rivas, l’Unai Beitia i l’Èric Tomé.
En els 1000 metres llisos, destaquem l’Oriol Rosaura (BM 3’54”3) i l’Elan Pastori (BM 4’00”0). MMP per al Jay Ruiz, el Querol Rodríguez, el Nico Edel, el Joan Puntí, l’Oriol Valero i l’Èric Rújula. En noies van fer marca personal l’Aina Olmo (3’57”0) i la Laia Fernández.

Aina Olmo

En els 2000 metres llisos la majoria d’alevins que van participar van fer marca de la temporada, ja que era el primer que feien. Destaquem els 7’44” de l’Aitor Boada i els 8’28” de la Núria Noguera.
En el salt de llargada benjamí bons registres de l’Oriol Rosaura, l’Ignasi Digón, el Nico Edel i el Jay Ruiz, tots ells superant-se les pròpies marques. També s’autosuperaven el Querol, el Gael, el Guiu, el Carlos i l’Elan. En noies les tres benjamines que van anar van fer millor marca personal; podem destacar els quasi 3 metres de l’Aina Olmo.
L’aleví Héctor Marquès va guanyar la prova d’alçada amb 1,20m. i la Berta Martín va ser segona amb 1’10m. A la mateixa prova van fer MMP l’Allan Silva (FC), l’Aitor Boada, el Joel Valero, el Ricart Martínez i la Núria Noguera.
En el llançament de pilota prebenjamí destacada guanyadora l’Eva Vila amb 12,90m.; i marques personals per a la Mila Carrión, el Roc Pérez, l’Èric Bremer, el Pablo Gordún, el Jan Vaz, l’Edgar Garcia, l’Unai Beitia, l’Èric Tomé i el Sergi Ivars.
A la prova de relleus aleví destaquem l’equip femení format per la Carol Tomé, la Berta Martín, l’Emma Morillas i la Marina Vilella amb 40”8.

Resultats

Fotos

Sandra Press