Lligueta sub-11, Quadrangular de Mataró i 91a Jean Bouin

Aquest cap de setmana diversos fronts oberts, sobretot de la Nostra Escola! Per una banda els menuts anaven a fer la 2a Jornada de la lligueta sub-11, aquest cop a l’Hospitalet de Llobregat, on ens consta que hi va haver un gran comportament atlètic i humà per part d’atletes i monitors de l’Escola.

Per altra banda al Quadrangular BCN-MATARÓ a Mataró, amb la novetat de l’autocar (som un club molt jove, i fins i tot això pot ser una novetat per nosaltres) que va afavorir un gran ambient i esperit d’equip pre i post competitiu. Ho entenem doncs com un èxit i una bona fórmula, que de ben seguur repetirem en un futur!

I finalment, representació mes que digne a la Jean Bouin, on destacaríem la victoria del Toni Nieto a la Open 10k en VetD amb un més que excel.lent registre de 44’00”. Felicitats!

Gràcies per altra banda al nostre reporter de guerra, Macià Duran, tenim el recopilatori dels resultats dels atletes del club, oficials i oficiosos (que son els més dificils d’aconseguir, els d’aquells que no surten a la classificació)

Resultats de la 91 JEAN BOUIN. 23 de novembre 2014 OPEN 10K

– Antoni Tormo Esparza: 35’24”
– Macià Duran: 35’33” (sense xip)
– Blai Carandell Saladich: 37’04” (sense xip)
– Antonio Nieto Solsona: 44’00” (1r VetD)
– Loeda Loeda: 45’05”
– Oscar Montalban Martinez: 47’02”

Cursa Cadet/Juvenil 3400M

– Denis Garcia 11’11” 27è JuvM

Toni Nieto a la Jean Bouin

Toni Nieto a la Jean Bouin

Felicitats “Atletes tots” per aquest gran cap de setmana!

Resultats: Lligueta Sub-11 2a Jornada Hospitalet de LlobregatQuadrangular BCN-MATARÓ Infantil i Cadet , Jean Bouin

Fotos: Lligueta Sub-11 2a Jornada Hospitalet de Llobregat (Cortesia de la Gemma Sallarés), Quadrangular BCN-MATARÓ Infantil i Cadet (Cortesia del Toni Valero)