Lligueta i Cros de Granollers

Aquest cap de setmana el Barcelona Atletisme ha estat actiu en la 6a Lligueta Atlètica de Barcelona i també en el Cross de Granollers. En ambdós competicions el seu paper ha estat destacat.

La 6ª Lligueta Atlètica de Barcelona va ser una jornada per recordar per part del club. En aquesta tercera jornada els joves atletes del Barcelona Atletisme van competir amb molt de nivell a les proves.

Especialment destacat és el cas de l’atleta sub16 Saul Ruiz que va aconseguir la marca mínima en triple salt per poder competir en els Campionats d’Espanya de Pista Coberta. El salt de 12,17 metres va ser suficient per superar la mínima (12,10 metres) establerta.

El Barcelona Atletisme tampoc podia faltar a una prova clàssica com és el Cross de Granollers. En aquesta competició, l’equip de veterans van mostrar el nivell que tenen. En la categoria femenina es va imposar Marta Camps, mentre que Sandra Alonso va arribar en 7a posició.

En la categoria masculina, Dani Alonso va lluitar per la 3a posició, Lluís Mas va ser 5e i Marc Martinez 11e