Lliga Catalana 2014

Malgrat les baixes, zeros i lesions, aquest any ens hem superat! Era fàcil, ja que només podiem igualar-nos o millorar-nos, donada la recent re-formulació de la Lliga Catalana.

En qualsevol cas, un cop disputats els dos dies del “tots contra tots”, encara que fos virtualment, (es puntuava per taula IAAF cada prova) aquest any estarem al 3r grup, i no al 4t i últim com l’any passat. I hem pujat de grup amb totes les de la llei, situant-nos a meitat de grup.

La final serà una altra història, no ens enganyem! per bé o per mal, es disputarà a un atleta per prova i amb puntuació en funció de la posició; per tant, la classificació actual per taula IAAF no pot ser una referència massa precisa. Aquesta vegada un zero no suposarà perdre centenars de punts, com ha passat en aquestes dues primeres jornades si no 1, 2, 3 i fins a 8 en funció dels participants que es presentin a concurs. Però en canvi cada punt es valiosíssim degut a que no es pot comptar amb treure gran avantatge dels zeros dels altres, ni amb l’avantatge sobre els atletes que quedin darrera nostre, ja que estiguin a 20 o 200cm, o a 1″ o 30″, no els treurem mes que de un a 7 punts en funció dels participants que es classifiquin en mig.

Tot aquest intent de lliçó didàctica es per dir: “enhorabona a totes i tots per les aportacions que ens han dut a aquest grup, també als delegats per la seva feina; i a la final, a lluitar cada punt com si fos l’últim! (ho podria ser)”

Ens veiem el cap de setmana que ve a la Final(3)!!

Els nostres rivals seràn: GEiE GIRONÍ, CE PENEDÈS, UA RUBÍ, CA NOU BARRIS, CA GAVÀ , GA LLUÏSOS-MATARó i CA GRANOLLERS

Jornades Finals