Les Veteranes sumen més èxits!! Sots-campiones d’Espanya!

Sense dubte, la notícia més important per al club d’aquest cap de setmana és el sots-campionat aconseguit en pista coberta pel nostre equip veterà femení. Darrere del Durango i per davant de l’Avinent Manresa, les nostres dones van fer un paper molt semblant al de l’anterior setmana (al campionat català on van ser campiones per segon cop en 6 anys), però amb un punt de motivació extra. A totes elles (Lluïsa-que va fer rècord del Campionat en els 60m.ll. i en el relleu 4×200-, Angelita, Eva, Maribel, Maria José, Marta, Ana i Cris) felicitats!

Aquest cop els homes van estar molt al seu nivell i tot i començar el campionat encapçalant la puntuació, gràcies a les tanques curtes del nouvingut Marc Bel, al final van acabar 7ens empatats amb els 6ens i a poca distància dels quarts i cinquens; per tant no cal dir que la cosa va estar molt igualada. Sense voler menystenir l’actuació global de l’equip, destaquem el màxim de punts aconseguits pel Marc Bel als 60m.t. amb rècord del campionat inclòs.

Marc Bel 60 m.t.

Els “ruterus” es van llançar a la Mitja de Granollers; ni més ni menys que 11 atletes del Barcelona Atletisme entrenats pel Carles Castillejo van completar la llarga distància de 21km. L’Àlex Núñez, va millorar en quasi dos minuts el temps de la darrera mitja (la de Sitges) i va entrar el primer dels nostres. El Charly Alcalà també va millorar en un minut el seu temps de la temporada passada; la Cristina Arjona va tenir una millora de 6 minuts!; el David Berdiel corria 7 minuts més ràpid que l’any passat; i el Felip González, l’Oriol Gallego, el Miguel Ángel Gómez i el Kilian Rius feien el seu millor temps estan a les nostres files.

Grup de “Ruterus” a la Mitja de Granollers

Les promeses feien el seu Campionat de Pista Coberta, i de les 3 participants que hi vam aportar vam aconseguir dos pòdiums: sots-campiones de Catalunya l’Andrea Piñera en 1500m.ll. (5’00”66) i la Laura Alonso en 400m.ll. (58”06). La Mercedes Herreras va ser 5a amb MMP (2’24”71).

Laura Alonso. Sots-Campiona de Catalunya de 400 m.ll.

I ja per acabar, per primer cop un dels nostres equips de promoció es va presentar en un Campionat de Catalunya de Marxa atlètica. Les infantils Olívia Casbas, Alba Trueba i Esther Bonjorn van ser 10es de la general per equips.

foto(1)

Resultats Campionat d’Espanya de PC de Veteranes i Veterans  Fotos (Carla Piñera)

Resultats Mitja de Granollers

Resultats Campionat de Catalunya Promesa

Resultats Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica

Sandra Press