Les noies 4es al Campionat de Catalunya de PC “B”

Ja ens ho avançaven els numeros fa unes setmanes, quan l’equip es classificava per a la Final B del Campionat. Algú es va atrevir a parlar de Pòdium! Doncs si, finalment les nostres atletes han estat 4es, a només un punt i mig del Cornellà At.

Aquesta es la millor posició de la curta Història del Club en un Campionat en PC, on destacaríem la barreja de joventut i experiència, que garantitzen un projecte de futur amb gran perspectiva.

El nostre corresponsal a Sabadell ho resumia d’aquesta manera, endavant Germán! (imagineu veu de telèfon)

“Gran debut de dos cadets, una promesa i dos veteranes: Sara Romero, Laura Bertran Lorente, Sara Cantó Nisa, Maribel De la Calle y Ángeles Rodríguez Rodríguez. Molt valentes les cadets fent perxa i llargada al seu debut competitiu amb les grans. Bon 60 de la Maribel, Angelita fent un bon triple i Sara, després de 5 anys sense còrrer, 2a als 60 tanques, Angelita i Sara, junt amb Laura Alonso da Costa e Irene Alonso segones a un relleu que han pogut inclús guanyar. Molt be l’Alèxia Cid al pes, la Carla Piñera a l’altura, la Merce Herreras al 800 i la Irene Alonso al 200, i victòries de la Marta Camps al 3000, l’Andrea Piñera al 1500 i la Laura Alonso al 400.”

Moltes felicitats doncs a aquest gran equip, que promet grans actuacions en un futur proper, al nou i renovat campionat de lliga catalana a l’aire lliure.

Clicant aqui trobareu els resultats complets