L’Éric Sivill (ISS-L’Hospitalet) acaba amb el domini del Dani Alonso a la cursa d’eliminació

El Dani Alonso segon classificat.

Quatre socis de Barcelona Atletisme van disputar a primera hora del matí de diumenge la cursa d’eliminació feta a Can Dragó, dins les 24 hores d’atletisme organitzades per Corredors.cat.

Èric Sivill

La cursa, de 12 voltes on s’eliminava al darrer a cada pas per meta es feia amb 200 metres lents (de recuperació) i amb llebre i 200 a “tope”.

Les 12 vegades lentes van tenir un rerefons de converses entre el Dani (que s’ho veia venir) i el Joan Teran respecte a l’Éric, el Germán callava perquè bastant tenia dedicant el temps a recuperar el més aviat posible. La conversa era sempre semblant, “Éric, ja saps que en un parell d’hores has d’estar corrent 5 kms a Lloret?” “Perqué t’has posta els claus? Et carregaràs molt, no veus que jo vaig en voladores?”

No va servir de res, volta a volta quedaven atletes eliminats i malgrat els altaveus deien que el gran favorit era el Dani, aquest estava segur que l’Éric, arribant tan descansats, no el donaria l’oportunitat de guanyar.

El guió es va anar acomplint inexorablement, el Germán no va aconseguir superar el tall de la 8a volta, quedant 8è de la cursa i, els altre tres van plantar-se a la final.

Estava escrit, l’Éric va arrencar per totes i el Dani tant sols va poder lluitar per no arribar massa lluny del seu jovenet botxí. El Joan, també a la final, va deixar de lluitar des de la primera gambada, observant des de lluny el desenllaç de la competició. El resultat per tant va ser: Éric, 1r, Dani 2n, Joan 4t i Germán 8é.

Malgrat el fred i l’hora, 9:00, va estar una estona divertida i angoixant també.