La Marta Camps (Barcelona At.) millora en 9 segons el rècord de Catalunya de 3000 m. llisos W40 en pista coberta

L’equip masculí de cros curt aconsegueix el 8è lloc al seu debut a un Campionat de Catalunya de Cros Curt Absolut

Ha estat aquest un diumenge històric a un club com el nostre amb dos anys d’existència.

Marta Camps

Destaquem en primer lloc la victòria de la Marta Camps a la cursa absoluta de 3000 metres a la pista coberta de Sabadell. A una cursa amb tant sols tres participants, ha sortit decidida a aconseguir l’objectiu de batre el rècord de Catalunya W40 (Ma Gràcia Coll 10’40”14), s’ha posat a marcar el ritme des del primer moment i cap de les altres participants l’ha pogut seguir més enllà dels 800 metres. A un ritme regular de 3’31”, 3’29” i 3’30” ha aturat el “crono” amb uns molt bons 10’31”33 que l’han donat el nou rècord de Catalunya de veteranes W40 amb pràcticament 9 segons d’avantatge respecte l’anterior. S’ha donat la circumstància que durant l’escalfament l’han desaparegut les sabatilles de claus (algú se les ha emportat) i ha fet la cursa amb “voladores”.

Sabadell ha tingut molts més representants de Barcelona Atletisme tal com podreu comprovar a aquest enllaç http://www.fcatletisme.cat/Pcoberta/pcoberta2011/resulcontrolabsolutpc16111.pdf

També a Vic, hores abans, els homes de l’equip de cros curt han aconseguit el 8è lloc del Campionat de Catalunya de Clubs, amb molt bona cursa dels quatre representants on el Marcos García ha estat el primer dels nostres arribant el 15è, seguit pel Jesús García 45è, pel Nico Gómez 56è i pel Denís López 59è. Tots quatre han ratllat a molt bon nivell. Ha estat també aquest, el primer cop que hem pogut presentar equip absolut de cros i ens satisfà força el resultat.

A la mateixa cursa el nostre soci Dani Alonso (Ceat 1984 Cajacanarias) ha arribat en 11è lloc.

A la cros popular femení, al seu debut a un cros, la Cristina Sellas ha resultat guanyadora.

Barcelona Atletisme Press
Entra al fòrum de Barcelona At.