Jesus Garcia i Andrea Piñera Campions de Catalunya de Milla en Ruta M35 i Promesa

El diumenge 25 es va disputar a Granollers el Campionat de Catalunya de Milla en Ruta on ens van representar 4 atletes en diferents curses. La primera alegria ens la va donar el Jesus Garcia en imposar-se en categoria M35, en una massificada cursa que agrupava, entre veterans i veteranes (sortosament van aplaçar la OPEN) mes d’una cinquantena d’atletes.

Foto de Miguel Romero

Al cap d’una hora i mitja, en una cursa molt menys “multitudinària”, i amb sortida “controlada” als primers metres, sortien l’Andrea Piñera i la Benita Breiter a cremar sola pels carrers de Granollers. Finalment, entraven 5a i 8a, respectivament,  aconseguint l’Andrea el Campionat Promesa.

I finalment, a la última Cursa, després d’una sortida bastant ràpida, el Dani Alonso aconseguia una digna 10a plaça. El nostre soci, Alfred Coma (C.E.Universitari), entrava 16è, aconseguint una medalla de xocolata en categoria Júnior.