Gran festa de cloenda a la Mar Bella

Divendres vam celebrar la festa de cloenda de l’Escola amb un macro relleu de 18×400, on nenes i nens, mares i pares, atletes, socis i un president van correr junts en un ambient festiu on “competien” sis equips (multipliqueu), representats per colors, amb integrants ben diversos. Es va poder veure desde atletes de nivell nacional a cotxets amb futurs integrants de l’Escola (“guiño, guiño”), passant per veterants, juvenils, entrenadors i algún que altre “directiu”. Es va comprobar qui havia treballat la tècnica del canvi de testimoni als relleus (nens i nenes de l’Escola), i qui, si alguna vegada l’havia après, ja l’havia oblidat.

Tot amb un ambient molt distès que va continuar amb l’entrega de diplomes als integrants de l’Escola d’Atletisme i amb un “pica pica” molt divers gràcies a les aportacions personals del col.lectiu.

Una gran festa social que ens va brindar la oportunitat de reunir per una vegada a tota la massa social del club, en un sol esdeveniment. Estem segurs que serà un acte que es repetirà any rere any.

Bon estiu a tothom, bones vacances, bon final de temporada a qui encara no hagi acabat, i fins al setembre, per Sant Tornem-hi us esperem!

Mes fotos aqui