Gabriel Funes guanya 80 litres de cava!

L’atleta associat del Barcelona Atletisme, amb fitxa per l’Oviedo Atl. Gabriel Funes, s’ha imposat aquest matí en la III Cursa del País del Cava amb sortida a Vilafranca del Penedès i arribada a Sant Sadurni d’Anoia, fet que li ha suposat com a premi el seu pes en cava, 72 + l’arrodoniment a 80.

El Funes ha corregut des d’un bon principi al capdavant de la cursa, i ja al km 4 marxava sol juntament amb un atleta sense dorsal. Tots dos han anat sumant quilòmetres en aquesta cursa trenca-cames fins que ja en el km 12, quan tot semblava al seu favor (l’atleta sense dorsal s’ha retirat), just en l’última empinada pujada, a 150 metres de l’arribada, s’ha vist superat per un rival, que l’ha vist tant mort que s’ha permès saludar al públic per celebrar la seva imminent victòria. Els crits del públic han impedit que escoltés com el Funes, amb renovades energies al veure l’arribada tant a prop, feia l’sprint de la vida, i s’emportava la victòria per l’estret marge de 2 segons!

L’altre atleta associat del Barcelona Atletisme, David Tortosa, ha finalitzat la cursa en una discreta 13a posició, i malgrat algunes molèsties “ciàtiques” ha evidenciat signes positius de millora de rendiment.