Finalitzem la temporada i preparem la propera!

Estrem a la recta final de la temporada. Aquest serà el nostre “sprint” final, per concloure-la amb energia, i posant també els ulls en la temporada vinent. Aqui us presentem la darrera agenda:
– Divendres 14: Festa de Cloenda: farem un relleu de durada aprox de 30′ en què atletes/pares/mares de 6 equips diferents faran una volta a la pista cadascú defensant el seu color. Tothom hi té cabuda, de moment s’ha apuntat molta gent així que ànim! Si algú més s’hi apunta que ens ho digui el més aviat millor. Després donarem un diploma a cada atleta de l’Escola i més tard farem un pica-pica (cadascú que porti alguna cosa) tots junts.
– Dissabte 15: els atletes que la setmana passada van participar a la prèvia de Catalunya aleví, infantil o cadet i que es van classificar faran la final a Tarragona (alevins i infantils)  o Lloret (cadets).
– Dimecres 19: els atletes premiats a la Challenge de Cros i/o de pista del CEEB tindran el repartiment de premis.
– Dimecres 19: darrer dia d’entrenament dels grups del Nico, Laura, Andrea i Artur.
– Dijous 20: darrer dia d’entrenament del grup del Javi.
– Dissabte 6 de juliol: organitzem a la Mar Bella a la tarda el nostre meeting català de veterans i veteranes. Si us voleu passar a mirar o ajudar esteu més que convidats.
I pensant en la propera temporada…
Recordeu que si feu la renovació de matrícula abans del 20 de juny tindreu una samarreta de regal.
Gràcies per estar amb nosaltres aquesta temporada i bon estiu!
Tornem amb l’escola: a partir del 12 de setembre.
Barcelona Atletisme Club