FINAL DE TEMPORADA, FES-TAST D’ATLETISME I RELLEU DE VOLTA!

FINAL DE TEMPORADA DE L’ESCOLA D’ATLETISME

Ja s’acaba la temporada i amb ella vénen campionats de Catalunya i Festes!! Dissabte 6 i 13 hi ha la Prèvia i Finals de Catalunya per a alevins, infantils i cadets, així que estigueu “al lloro” de les indicacions del vostre monitor/a.

FES-TAST D’ATETISME

El 13 de juny ens donem a conèixer a la zona de Gràcia, Horta-Guinardó i l’Eixample la nostra seu de l’IES Príncep de Girona (Trav. de Gràcia, 357, entre Marina i Sardenya). Seran un parell d’hores en què nois i noies de totes les edats podran fer un tast en format festa de 5 proves de l’atletisme: salt de llargada, cursa amb tanques, llançament de pes, cursa de 50 metres i cursa de 200m. Així que tots i totes convidats, i porteu-vos els “coleguis” d’arreu! Agafeu el dorsal, feu totes les proves i guanyeu-vos l’obsequi! No us ho perdeu!!! Entre 11h. i 13h. Del matí, 13 de juny!!!

flyer festaPG

EL RELLEU DE LA VOLTA

Dilluns 15 de juny a la Mar Bella farem el comiat de la temporada com més ens agrada: corrent i menjant!!;) Tothom convocat a les 18h. per començar el nostre relleu de 8 equips a les 19h. Pares, mares, germans, germanes, tiets, avis i atletes!… tots convidats a apuntar-vos i fer una volta a la pista formant part d’un dels equips. I després, pica-pica! No us ho perdeu!! Fotos del 2014

FOTO DEL RELLEU 2014