Festa Social a la Mar Bella

El proper DIVENDRES 14 de JUNY farem una festa social de cloenda de la temporada a la pista d’atletisme de la MAR BELLA de Barcelona.
Volem que sigui un punt de trobada entre tots els que formem part d’aquesta entitat: atletes (petits i grans, i més grans encara!), pares i mares d’atletes, entrenadors i monitors, directius, etc.

Per això esteu tots convidats a participar!

La proposta és fer una cursa de relleus amb uns 5 o 6 equips (en funció dels que us animeu a participar) en què cada persona hagi de fer UNA VOLTA a la pista. En acabar la “cursa” farem un PICA-PICA a una de les terrasses de la instal•lació en què cadascú portarà alguna cosa per menjar o beure i així compartir una estona TOTS JUNTS. A més a més els atletes de l’Escola i extraescolars que hagin participat en alguna competició al llarg de la temporada rebran el seu diploma corresponent.

La cursa de relleus començarà a les 19h., així que a partir de les 18h. ens trobem a la pista per fer la inscripció i escalfament previ (i que ningú no es faci mal!). Si sabeu quasi segur que vindreu ens ho comuniqueu per correu electrònic i així podem fer una previsió amb més seguretat del muntatge, i, sinó, us podeu afegir un cop estiguem a la pista el mateix dia.

niña1

Animeu-vos, que us hi esperem a tots!!!

JUNTA DIRECTIVA DEL BARCELONA ATLETISME CLUB