Festa de final de Temporada de l’Escola d’Atletisme

Gran jornada de final de temporada de l’Escola d’Atletisme, on, com cada any, es va celebrar el ja “clàssic” relleu de germanor, aquest any un 24×400, on vam poder veure “deixant la pell” a atletes de l’Escola, mares, pares, presidents, monitors, entrenadors, secretaries, atletes sèniors, veterans, post-veterans… segur que em deixo a algú…

Les clàssiques fotos d’equips i la foto de club, tampoc no van faltar. Cada cop es més difícil encabir-nos-hi a tots, i se senten rumors que s’està gestionant amb la Generalitat el lloguer per l’any que ve del Meteosat.

I com sempre, per acabar de fer germanor, el “pica-pica” que ens va aplegar a tots a sobre la grada, al voltant de les taules, on tampoc hi va faltar la teca “sana”, els refrescs “sense sucre” i fins i tot algun “aquarius per adults”. Bé, un dia es un dia, no?

Tanquem així una gran temporada, d’una Escola cada cop més gran i activa, amb una activa participació de mares i pares, sense les que això no seria possible. Amb l’ampliació dels grups a les escoles, apostant amb força per acostar una mica l’Atletisme als barris, per fer-lo més accessible a tothom.

Desitgem que passeu unes bones vacances d’estiu, i ens veiem al setembre, perquè la roda no s’atura!

 

Fotos com sempre ben xules del Gregory Goodwin, aquí