El Dani Alonso (CEAT 1984 Cajacanarias) guanya amb autoritat la II Milla Ciutat de Tarragona

La Marta Camps 3a absoluta i la Maria José Carabantes guanya a la cursa de veteranes.

El Dani Alonso, soci fundador del nostre club i amb llicència pel CEAT 1984 Cajacanarias, va guanya el vespre de dissabte la 2a Milla Ciutat de Tarragona. Amb rivals de consideració va esperar als 250 darrers metres per atacar amb contundència impedint que un atleta rapidíssim com el Jaume Jové tingués opció d’evitar el seu accés al lloc més alt del podi.

Dani Alonso

A la mateixa cursa, la Marta Camps ha participat a la cursa absoluta aconseguint pujar al tercer calaix del pòdium a una cursa llançada per ella mateixa on, finalment, no ha estat capaç de derrotar a dues atletes molt més joves que la Marta. El seu gran estat de forma l’ha fet sentir-se una mica decebuda però tant el resultat com el temps assolit per aquesta atleta de Barcelona Atletisme ha estat fantàstic.
A la cursa de veterans, Barcelona Atletisme, ha obtingut el triomf a la categoria femenina amb un altre altafullenca, la Ma José Carabantes que, a una cursa correguda amb els homes, ha lluitat tot el temps al pilot dels que és barallaven pel 10è lloc absolut. A la mateixa cursa, el veteraníssim Germán Alonso ha arribat 8è.

Marta Camps

Barcelona Atletisme Press