DIUMENGE 15: DE PLE AL CROS

Més d’un centenar d’atletes de l’Escola van participar ahir diumenge al primer cros de la Challenge Escolar de Cros Barcelona Ciutat: el Cros de Sant Martí. Va ser una matinal atlètica plena de curses en què molts dels nostres s’estrenaven per primer cop en la duresa d’un cros, tot i que en aquest s’agraeix el pla de la pista. Molt bon inici doncs dels nostres joves i petits corredors!

Al Cros de Tortosa vam tenir un únic representant, el Carlos Redó, que va situar el llistó del Club ben alt, tot abordant el 2n lloc del podi sènior masculí.

A Mataró es van desplaçar els atletes a partir de la categoria juvenil, i de fet a la cursa juvenil-júnior el Barcelona Atletisme va pujar al segon graó del podi en les dues categories. L’equip Júnior Masculí estava format pel Mouaad Bensliman (10è), el Bernat Kun (12è), l’Oriol Ramírez (13è) i el Pol Pueyo (18è); i el juvenil masculí pel Carlos Sáez (3r), l’Oriol Martí (12è), el Zakarie Ouboukir (26è) i el Denís Garcia (29è). A tots ells l’enhorabona! En veterans ens va representar el Denis López amb un bon 12è lloc; i en sèniors masculí el nostre monitor Pablo Ibáñez va ser 9è, el soci malagueny David Montero va arribar 38è i el Quike Pérez va ser 44è, en una distància que encara es fa prou llarga.

En el mateix cros de Mataró es va celebrar per primer cop el Campionat de Catalunya de Relleus Mixt de Cros, en què 4 components d’un mateix club, 2 per sexe, havien de fer una volta de 2kms cadascun. Va engegar la cursa el Dani Alonso que va estar lluitant gran part del recorregut pel 4t lloc, envers atletes de gran nivell, i finalment va acabar la seva posta 6è, molt a prop del 4t i 5è. La Sandra Alonso va prendre el relleu del seu germà i de seguida va recuperar els dos llocs perduts en els darrers metres del Dani, i va acabar la seva cursa entregant en 3a posició, després d’avançar una bona atleta del Lluïsos de Mataró. El Macià Duran va fer una súper cursa també, recuperant posicions al final del seu tram i entregant en 4t lloc (a l’esprint amb el 5è) a la Cristina Saladrich. La Cris, tot i la lesió que l’impedia córrer ràpid a les baixades i que li està dificultant els entrenaments, va defensar com va poder la posició, i, tot i ser avançada per tres atletes al llarg de la cursa, va recuperar un dels llocs, arribant a meta en 6a posició. Tota una gesta d’aquests atletes estrenant campionat davant d’atletes d’altres 12 clubs, i una experiència engrescadora i molt ben acollida per tothom. Felicitats!