Cros contra les violències de gènere 2011

Una cinquantena de participants han corregut avui (23/10/2011) pel Parc de Joan Miró de Barcelona per dir “No” a la Violència de Gènere.

La cursa s’ha iniciat a les 9.15h. del matí i els atletes han fet 3 voltes al circuit, uns 3km de Cros. Atletes de tots els nivells han participat amb un ambient distès, i des de bon inici de la cursa s’han destacat els primers corredors. A l’esprint final s’han jugat la victòria el Lluís Vallejo i el David Garcia, i finalment ha estat per al primer amb un temps de 9’36”. A pocs segons ha arribat en tercer lloc masculí el Pablo Redón, amb un temps final de 10’02”.

L’Estrela Ollé, per la seva banda, ha anat encapçalant la prova femenina des de bon inici i s’ha endut la victòria amb 12’21”. En el podi l’han acompanyada la Natàlia Garcia i la Begoña Aguilera.

Un cop finalitzada la cursa adulta Contra les Violències de Gènere, ha continuat la matinal atlètica amb el II Cros Infantil de l’Eixample, en què més de 300 nois i noies han participat.

L’organització que anava a càrrec de l’Associació Esportiva l’Eixample, el Poppyteam Atletisme i el Barcelona Atletisme Club ha acabat molt satisfeta del desenvolupament de tota la jornada.