Cros Ciutat de Girona, Cros de Sant Boi i Jean Bouin

Al Cros Ciutat de Girona es va proclamar guanyador el Francisco del Río a la categoria de veterans B, mentre que la seva dona, la Rosa Escribano, era 4a a la mateixa franja d’edat però en la cursa femenina.

Andrea Piñera, campiona júnior al Cros de Sant Boi

Al Cros de Sant Boi, en el meravellós circuit de mil voltes (doblant i doblant atletes) de la Muntanyeta, el Dani Alonso (Tenerife CEAT 1984) va tornar a fer podi, al darrer calaix, després d’un apretat sprint que el va enganxar per sorpresa. El Marc Villellas (C.A. Laietània) va abastar, també a l’última recta, el 5è lloc i  el Paco Hernández es va trobar millor que a la darrera cursa, éssent 11è.  El Jesús García no va tenir el seu dia i va arribar el 14è; l’Èrik Sivill (ISS-L’Hospitalet) va entrar 20è i 1r Juvenil; el Joan Terán no va arribar i  el Germán Alonso va fer una digna cursa arribant 70è i 8è veterà. A la cursa femenina, l’Andrea Piñera va assolir el primer podi de la temporada: va ser 8a i 1a júnior; i la Valèria Felipe (la dona del Jordi Terán) va participar a la cursa Open completant-la en 64a posició.

A la Jean Bouin, l’imparable Marcos Garcia es va classificar 6è a la cursa Open, completant-la en 32’29” i darrere d’atletes de renom de l’atletisme català. Desconeixem si algun atleta més nostre també va participar en la tan mítica cursa barcelonina.