Comencem!

La temporada 2014-2015 dóna força a l’Escola d’atletisme (ampliant-ne els dies d’entrenament i l’estructura en quasi totes les edats; i obrint nova seu a les instal·lacions de l’IES Príncep de Girona, donant cabuda a atletes de Gràcia, l’Eixample i Horta-Guinardó) i als diferents grups d’entrenament. Tanmateix rep la segona fornada d’atletes sortits de l’Escola, que s’incorporen als grups d’entrenaments adults i es potencia el grup de saltadors d’alçada.

A l’Escola en pista de la Mar Bella, tindrem els grups de categories en funcionament amb els següents monitors responsables:

* Pre-benjamins (2008 i més petits): Laura Alonso i Irene Alonso

* Benjamins (2006 i 2007):

Alexandra Ventura i Cristina Saladrich (dilluns i dimecres)

Andrea Piñera (dimarts i dijous)

* Alevins (2004 i 2005): Andrea Piñera i Carla Piñera

* Infantils (2002 i 2003):

Artur Celma i Arnau Parareda (dilluns i dimecres)

Javi S. Torrejón i Marc Frutos (dimarts i dijous)

* Cadets (2000 i 2001): Javi S. Torrejón i Marc Frutos

A més comptarem amb l’ajuda del Félix Gómez per la prova de marxa atlètica.

 

A l’altra seu, al Centre de Secundària IES Príncep de Girona, disposem d’unes instal·lacions immillorables per fer la majoria de proves de l’atletisme, i tindrem els grups de categories en funcionament amb els següents monitors responsables:

* Pre-benjamins (2008, 2009 i 2010): Irene Alonso

* Benjamins, alevins i infantils (2003- 2007): Cristina Saladrich i Laura Alonso

 

A nivell d’escoles, seguirem potenciant l’atletisme en horari no lectiu a la pròpia escola amb l’ajuda de l’Arnau Parareda, la Carla Piñera, la Irene Alonso i la Laura Alonso al Turó del Cargol, el Torrent de Can Carabassa, El Carmel, La Sedeta i l’Ignasi Iglésias.

 

Per als adults que els agrada l’atletisme o el volen conèixer:

* Grup d’Atletisme: entrenaran dimarts i dijous de 19.30 a 21.30h. amb l’Artur Celma. Tastaran totes les proves atlètiques i treballaran la condició física per mantenir-se en forma. Practicaran totes les proves amb l’objectiu final de, si volen, dedicar-s’hi a alguna o algunes a nivell federat.

 

I per als atletes amb experiència, o amb una vessant clara de la seva dedicació atlètica en pista, els nostres entrenadors els faran el seguiment tècnic i de planificació de la temporada:

* Atletes de velocitat, tanques i salts: podeu comptar amb la Artur Celma dilluns i dimecres presencialment de 19.30 a 21.30h. per a l’entrenament tècnic, i la resta de dies us farà el seguiment.

* Atletes de salts verticals (alçada): El Javi S. Torrejón farà l’aspecte tècnic els dimarts de 19.30 a 20.30h.

* Llançadors: el Manolo Macías serà el titular de l’especialitat i farà el seguiment de tots els llançadors. Presencialment el trobareu dimecres i dijous de 19 a 21h. A més a més el dilluns comptarem amb el José Miguel Delgado que a partir de les 20h. us ajudarà en la tècnica de llançaments llargs i esporàdicament de perxa.

* Velocitat prolongada, migfondistes i fondistes de pista: la Sandra Alonso atendrà les vostres inquietuds i us planificarà la temporada, presencialment dilluns i dijous de 19h a 21h.

* Atletes de ruta i fons: el Marc Villellas us farà l’entrenament personalitzat i seguiment individual per assolir els vostres objectius.

 

Tots els grups poden patir alguna modificació en horari o responsable, però vetllarem perquè tots els nostres atletes puguin disposar d’un entrenador que els faci el seguiment, i perquè tothom que ho desitgi pugui conèixer l’atletisme i pugui assolir els seus objectius atlètics. Per a qualsevol informació addicional, no dubteu a contactar amb nosaltres a bcnatletisme@gmail.com