Centre de tecnificació de Velocitat i Tanques

El proper 14 de setembre arrenca a les pistes de la Mar Bella, el nou centre de tecnificació de velocitat i tanques. Centre que neix de la mà de dues entitats com son el Barcelona Atletisme i el CEAM. El ràpid creixement com a entitat que ha experimentat el club Barcelona Atletismo i la feina realizada en velocitat i tanques pel Centro de Entrenamiento de Atletismo Mar Bella, volen sumar-se per a la creació d’aquest grup, on s’orienti als joves cap al desenvolupament, perfeccionament i coneixement, fins a arribar a la seva fase de rendiment en aquestes proves.
 
El grup de tecnificació treballarà els dilluns, dimarts i dijoous de 18h a 20h i els dissabtes de 11h a 13h.
La feina a desenvolupar estarà planificada per Luis Sevillano com a entrenador responsable del CEAM i Jose Javier Sánchez com a entrenador responsable de l’activitat. Recolzat per un altre tècnic del CEAM, l’Alejandro Jiménez.
 
El tipus de feina realitzada al CEAM serà la que marcarà l’objectiu i la metodología a seguir. Amb una estructura paral.lela en referència al control de l’entrenamento, amb els diferents test, al seguiment dels diversos factors que influeixen en l’aprenentatge i al tipus de feina a desenvolupar.

Si esteu interessats/des no dubteu a contactar amb nosaltres al correu del club! Us esperem!