Carles Castillejo i Laura Alonso al pòdium

Aquest cap de setmana, el nostre entrenador de “Ruterus” Carles Castillejo, ha estat segon al Campionat d’Espanya de Cros, per darrera el recordman d’Europa de 2000 i 3000 en pista coberta, Segio Sanchez.

Foto: Mundo Deportivo

Per altra banda, la nostra atleta, Laura Alonso, ha estat segona al Campionat de Catalunya Junior de Pista Coberta, a la prova de 400, a tan sols 8 centèssimes de la guanyadora.

Felicitar als dos atletes per aquests magnífics resultats!

Resultats del Campionat d’Espanya de Cros i del Campionat de Catalunya Junior de PC

La nostra escola ha estat al Cros de Ciutat Vella, en què han pujat a podi (de 8 primers) el Pol Guixeras, l’Aitor Boada, l’Héctor Marquès, la Paula Vergara, l’Aina Olmo, el Simó Sannino, el Marc Soler, l’Olívia Casbas, el Jan López, la Laia Arnau i el Bruno Maturana; a més de molts altres atletes que ho han donat tot.

Fotos (Gemma Sallarès), fotos del CEEB i resultats

I per últim però no menys important, hem estat la direcció tècnica a la Transplant Run. Molt bona primera edició amb més de 2000 participants, on la nostra aportació en la confecció del traçat i muntatge del circuit, planificació de sortida i arribada, i supervisió del funcionament de la cursa, en la seva vessant tècnica, han fet que fos un èxit també organitzatiu. La feina voluntaria i altruista dels voluntaris, la seva resposta, posa un bon gra de sorra que ajudarà al Club i als seus integrants, a superar aquests moments dificils, de gran manca de suports institucionals, per fer possible la pràctica del nostre esport a TOTHOM.

Diversos atletes del club hi van participar, guanyant les curses absolutes femenina i masculina, l’Andrea Piñera, i el nostre entrenador Arnau Parareda.

Resultats i Fotos (de Simon Chute)