Cap de setmana intens a Vilafranca i a Vic

El dissabte a la tarda una nodrida representació d’atletes i associats del Barcelona Atletisme es presentaven a Vilafranca amb diversos objectius que podriem classificar en 3 tipus: millorar el registre del cap de setmana anterior, millorar el registre de fa dos caps de setmana i debutar a l’”Indoor”.

Després de passar per la dutxa entre el pàrking “complet” i la nevera gegant que es el recinte de la pista coberta, la primera bona nova! Feia més fred a fora que a dins! Ja era un bon començament.

Les noies sortien als 60 m.ll. amb un resultat ben bo: la Maribel 9”60, la Rúbia 10”28, la Mac “Von Trapp” 10”59 i l’altra rúbia nova (la Montse) 11”02. I molt bo malgrat alguns comentaris al fòrum. Ru, no es pot millorar cada setmana. La que debutava a la pista coberta, va tenir algun dubte inicial, i algun dubte final (si els voleu saber pregunteu-li), que tot i la gran dignitat de la seva marca, li donen un bon marge de millora. Ara, que s’afanyi que això s’acaba! (la pista coberta, esclar)

En Piece també als 60 m.ll. va trencar lleugerament el seu registre anterior fent-li una “carícia” de 0.05” i dexant-lo en 8”51.

I mentre “ens” entreteniem amb el salt de perxa, la Maribel “strikes back” de la Calle i la Merceditas “estudio ruso” Herreras escalfaven per aixecar una mica més el peralt de la pista als 400. Ambdúes responent a les espectatives de la “mister” van aconseguir dos grans registres: 1’11”96 la primera i 1’04”03 la segona en la seva estrena en aquesta prova.

Arribava el torn dels nois al 400. En JC “gran primer 200” Menotti, va fer un gran primer 200. La velocitat que s’acumula ara mateix a les seves cames li va jugar una mala passada donant-li una sensació excessiva de comoditat i fent que es passés un xic de ritme. Finalment 59”03. Decebut però amb un bon marge de millora. Piece “estoy que me salgo” Cantó i en German “mañana corro un cros” Alonso van sortir a la mateixa serie. El primer amb un final apretat del que a sobre en va sortir victoriós va marcar un (paraules de la Poppy) esplèndid 1’00”16. Ell no va ser tant “esplèndid” per que després no ens va convidar a res. No li tenim en compte, i a més el felicitem per la marca! El segón, German “mañana corro un cross” Alonso, va seguir l’estela de’n Piece, en un 400 molt regular de ritme. El nou fondero està metamorfossejant-se gairebé del tot, i li surten els 400 a ritme. Si n’hagués hagut de fer un altre al cap de mitja hora hauria repetit marca! (qui diu mitja hora, diu l’endemà en lloc del cross).

Finalment el Marc “casc blau” Villellas i el Dan “pégate al Marc” Alonso sortien al 1500. Una cursa que ja se sabia boja desde l’inici, va ser perfectament controlada en lo referent al ritme pel Marc “casc blau” amb la missió de pau inicial de portar al Dan al 4’05” que li donaria opcions a sortir al Camp. de Catalunya. Finalment, un pas clavat al 1000, confirmat per la Xandri “me desgañito” Alonso portava al Dan a acabar en 4’05”38 i al Villi en 4’07”88 després de tirar 1000m en solitari!

Resultats

El Diumenge, nou escenari, Vic, al Campionat de Catalunya de Cros de Veterans i de Clubs de Cros Curt. German “en cada Cto. de Cros de Catalunya me paro y vuelvo a arrancar” Alonso era el primer “Red” en deixar la pell al circuit de Vic. Lleugera pujada (vista desde dalt, durissima quan es feia corrent), fang, revolts i… fang! He mencionat el fang? Objectiu, fer dels 15 primers de la categoria. Sortida controlada aparentment, intent de deserció (frustrat pel casc blau) i final ben digne demostrant la gran progressió del Tuareg en aquesta nova fase de “Fondero a la cazuela”. Els detalls us els explicarà ell mateix, si no ho ha fet ja mentre escric aquestes linies, al fòrum. L’objectiu es va assolir quedant el 15è M50.

I dos curses després Dave “strikes back too” Aouita (es cosí de la Maribel), Kamal “tinc un nyanyu al cap” Jamali i Dani “ahir vaig córrer un 1500” Alonso sortien a classificar els seus respectius equips (Agrupació Atlètica Catalunya el 1r i el 3r i Pratenc A.A. el 2n). Es podria dir que la tònica de tots 3 va ser la mateixa. Més que la tònica, la gasosa (jajaja… us deixo uns segons per acabar de riure). Molta espuma al començament, i el gas fora per la segona volta. Tot i així es va aconseguir en un dels casos l’objectiu de classificar l’equip pel Campionat d’Espanya de Cros Curt, aconseguint a més una 2a posició. La classificació individual: el Dan 17è, l’Aouita 53è i Kamal 76è.

Resultats

Fotos