Campiones de Catalunya de Pista Coberta Veteranes 2014

Les noies van tornar a fer història ahir a Sabadell, al Campionat de Catalunya de Pista Coberta de Veteranes i Veterans. Era possible i es va fer realitat. En una competició ben emocionant que no es va resoldre fins al relleu i per només un punt d’avantatge!

Sabien quina era la feina a fer, i desde la Lluisa Casanovas a la primera prova disputada, el 60 m.ll., on va guanyar, ja es va veure que el resultat final estaria molt apretat. Sobretot tenint en compte la gran tradició que té el Avinent Manresa en competicions de clubs, el seu nivell de veteranes les ha portat a guanyar diversos campionats d’Espanya. Al 200, tot i l’excel.lent lloc de la Maribel de La Calle, el rival directe ens esgarrapava un punt, com també va  passar al 400 on tot i la fantàstica 2a posició de la MªJosé Carabante, la Loli Jimenez ens aconseguia esgarrapar un altre puntet. A la llargada, la Eva Vidal esgarrapava una victoria posant entre mig a tres atletes d’altres clubs. L’Ana Mª Yuste feia la feina al 800 amb una bona 5a posició, mantenint amb l’emoció al límit la pugna pel Campionat. La multidisciplinaria Angeles Rodríguez (la setmana passada ajudava a l’equip sènior de cross curt a quedar quartes de Catalunya), aquest cop en llançament de pes, va fer una increïble 3a posició. Finalment la Marta Camps, conscient que havia de sortir sense mirar el retrovisor al 1500, guanyava la prova deixant a l’Equip empatat amb l’Avinent Manresa a falta de només una prova per acabar.

El relleu va ser d’infart, ja que l’Avinent Manresa va entrar 6″ per davant, tot i que amb un equip més “jove”. Vam haver d’esperar al càlcul de coeficient per veure el resultat final: 80.56% Vs. 79.40%! 1 punt en percentatge ens donava la victòria i ens donava aquest punt que necessitàvem per guanyar a les nostres rivals!

Una més que merescuda victòria pel nostre equip de veteranes, sempre fidel i compromès, responent a la convocatòria com cal, encara que fos de reserva per esperonar a l’Equip (Cristina Miralles!!). I molt gaudida per disputada i per  l’emoció fins al final! Moltes Felicitats Noies!

Felicitar també a la resta d’Equips, Lleida UA, Cornellà AT., CA Nou Barris i CA Tarragona, i especialment l’Avinent CA Manresa i al Pratenc AA, amb qui vam compartir podi.

Els nois també hi van ser, i tant que si! Quedant desens a un punt, aquest cop per darrera, de l’Avinent CA Manresa, curioses casualitats de la vida. Un campionat on es va imposar als 14 equips, amb cert marge, el Pratenc AA per davant de CA Tarragona i la UA Terrassa, i on podríem destacar la 3a posició del nostre “benjamí” Valentí Huch al 60m.l.

L’enhorabona també per la vostra participació, l’excel.lent esperit d’equip i el compromís amb el mateix!

Ara toca tornar a afilar l’espasa pel proper cap de setmana per disputar al 100% en el Campionat d’Espanya de Clubs  de Veterans a Sabadell. Us hi esperem a tots!

Podeu veure els Resultats complets i totes les fotos de la Sandra aqui.