Campionat de Catalunya de Cros Master Individual i Clubs

Matinal molt freda i plujosa ahir a Caldes de Malavella, amb un circuit ben enfangat que jugava amb l’equilibri de les atletes a cada revolt, i afegia duresa al ja de per sí exigent circuit del Campionat.

Malgrat tot les nostres veteranes van fer un gran paper, classificant-se la Sandra Alonso 3a en categoria F35 i la  Marta Camps* en primera posició F45, arribant 2a del total, on compartia cursa amb la resta de categories Màster.

Per equips van aconseguir una 3a posició, entrant per primera vegada a un podium per equips a un Campionat de Catalunya de Cros. A la categoria F35-40-45 puntuant la Marta, la Sandra i la Elena Pozo.

En nois, l’equip masculí es va classificar en una 2a posició molt meritoria, amb les aportacions del Dani Alonso, el Lluis Mas i el Roger Vila.

*Recordar i aprofitem per anunciar també que la Marta va competir divendres a la final del campionat de Catalunya Absolut de 3000m. a Sabadell, quedant 6a. amb 48 anys i 355 dies, la segona atleta més veterana de la història que participa en una final de campionat de Catalunya.