Campionat de Catalunya Absolut de 1500 de Pista Coberta

Ahir a Vilafranca, dos socis de Barcelona Atletisme, van sortir al Campionat de Catalunya de 1500. Els dos tenien possibilitats semblants però van afrontar la cursa de forma diferent, el Dani, bronze al 2008, veia la possibilitat de guanyar la cursa i va córrer molt nerviós canviant cada vegada que es produïa un moviment al davant. Al mateix temps, el Kamal, corrent fora de concurs per la seva condició de marroquí, va sortir amb tranquil·litat controlant la cursa des de darrera i, esperant als darrers metres per jugar les seves possibilitats.

El resultat va estar el que acostuma a donar-se en aquests casos d’igualtat entre molts dels participants. El més econòmic obté el millor resultat. Així vam veure com els continus moviments del Dani al davant van acabar bloquejant les seves opcions. Finalment va acabar sisè. En Kamal en canvi, fins el mil va passar totalment desapercebut, les darreres dues voltes i mitja les va fer servir per apropar-se progressivament al cap de cursa i, finalment, va acabar en un magnífic segon lloc.

La veritat és que estem contents de la presència dels dos a aquesta final, demostra que han fet mèrits durant la temporada de pista coberta per ser-hi. Els dos estan molt forts i, segurament, faran una temporada d’aire lliure molt interessant.

Alonso Press

Resultats