Barcelona Atletisme sotscampió de Catalunya veterà per clubs en dones

Els veterans 10è de 17 equips

L’equip sotscampió de Catalunya

Gran campionat de les dones del nostre club, cada cop més a prop del gran equip manresà. Únicament una desqualificació, que a un Campionat Internacional no s’hauria donat, ens ha impedit quedar a 3 punts de les campiones.

A nivell individual, un cop els ajustos per edats, 2 victòries, 4 segons llocs, un quart i una desqualificació. Així mateix no volem ignorar el rècord d’Espanya W50 aconseguit per la Maria Rosa Escribano en 400 (1’09”03) i el rècord de Catalunya W40 de la Marta Camps als 1500 (4’47”32).

Els homes a una competició amb moltíssim nivell i molta quantitat de participants han aconseguit el 10è lloc lluitant tota la competició per ser dels 6 primers. Aquí hem de dir que l’equip te un potencial no reflectit per les lesions de alguns dels nostres atletes més potents.

Els nostres han aconseguit dos quarts llocs, dos cinquens, un novè, dos onzens, un dotzè, un tretzè, un quinzè i un dissetè.

El 4 x 200 masculí. D’esquerra a dreta: Fabian Escriche, José Cantó, Àngel del Rio i Josep Antón Pérez.

Ha estat el debut amb aquesta nova etapa del club i l’ambient d’equip ha estat fantàstic.

Respecte a la competició, tenim la sensació que retrobem els orígens del nostre esport on la competició de clubs era el punt culminant de la temporada. Ahir respiràvem el mateix.

Barcelona Atletisme Press
Entra al fòrum de Barcelona At.