Barcelona Atletisme i Barcelona 2010

Notícia extreta de la web del 20è Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010:

El club Barcelona Atletisme serà l’encarregat del seguiment i coordinació de les activitats atlètiques que se celebraran al mini-estadi que Barcelona 2010 ha creat pel cap de setmana a la mostra “La ciutat de les persones”. Els monitors d’aquesta entitat de nova formació, amb només un any de vida, seran els qui assessorin als nens que vulguin realitzar exercicis a aquest magnífic espai que servirà per promocionar el Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010.

Barcelona Atletisme va sorgir al 2008 com una separació que es va produir al nucli dels atletes veterans de l’Agrupació Atlètica Catalunya. La majoria dels corredors del nou club procedeixen d’aquesta entitat i del Club Esportiu Universitari. La seva principal activitat és l’atletisme veterà, però mica en mica estan ampliant el seu radi d’acció i la visió que els mou és el desenvolupament i promoció d’aquest esport a tots els nivells. Paco Piñera és el president i Germán Alonso un altre destacat directiu molt conegut al sector.

“Estem molt contents amb la feina que hem dut a terme durant aquest primer any –explica Piñera- i ens sentim molt orgullosos per portar el nom de la ciutat a la nomenclatura del club”. Barcelona Atletisme disposa actualment d’uns 70 socis.

Tota la informació del campionat a la web oficial: http://www.bcn2010.org