BARCELONA ATLETISME CAMPIÓ DE CATALUNYA DE CLUBS (GRUP D)

Deu victòries individuals i tres victòries entre els quatre relleus

El nostre primer equip ha guanyat el seu primer Campionat de Catalunya (el del Grup D). És el primer cop que aquest campionat és fa conjunt d’homes i dones i és el primer cop que guanyem un campionat absolut encara que sigui el de la 4a categoria.

 

Ha estat una jornada completa malgrat la dificultat que ha significat organitzar en una pista on no estem acostumats a treballar el dia a dia.

 

Comencem pels atletes, no podem posar un altre qualificatiu que el d’excel·lent. A totes i tots els que heu defensat els colors de l’equip, excepcionals els que fèieu la vostra prova brodant el resultat i també excepcional als que heu sortit a proves no habituals per guanyar els punts aquests que son els que finalment et donen la victòria per equips. No vull deixar d’escriure de les joves atletes cadets i juvenils que jornada darrera jornada han defensat el vermell que ens distingeix estrenant-se al nostre esport aquest mateix any i, al marge del resultat, demostrant una gran força mental per competir sense pors amb atletes molt més experimentades.

 

La competició de clubs és una competició d’estratègia on es guanyen punts també allà on els altres no son capaços d’aconseguir-los. En aquesta línia vull destacar els punts guanyats pel Jose Cantó a la Javelina (un home de gran nivell al 400 veterà), del Juan Carlos Mena (un altre gran quatrecentista veterà) al Pes substituint al darrer moment l’absència no avisada de l’atleta convocat, de la Maribel de la Calle al Pes (és una dona de 400 que ens ha donat 4 dels 5 punts possibles a aquesta prova, segona classificada), els punts de la Sara Cantó a la Javelina (una atleta de nivell estatal promesa en tanques i velocitat), els de la Lluïsa Casanovas a l’alçada (disposada a sortir en la prova que sigui malgrat ser una referència mundial a W60) i els de l’Ana Yuste als 800 (destacada atleta veterana W50).

 

De l’apartat dels més joves, digne paper de la Laura Bertran a la Llargada, com digne ha estat el resultat del Nico Gómez a l’alçada, el Denís López a la marxa atletes aquests especialistes d’altres modalitats. Bon paper de l’Eloi Bermejo al 100, del JuanPe Casamayor a la perxa, de la Mercedes Herreras als 400 metres tanques i del relleu 4×100 femení. Bons tercers llocs de la Irene Alonso al 200, del Jesús García als 1500 i del Juan Carlos Moreno al disc. Fantàstic segon lloc del Javi Benedicto als 400 tanques, de l’Artur Celma als 110 tanques, del Toni Redondo als 200, del José Miguel Delgado al Martell, de la Eva Vidal als 100, del Lewis Renton als 800, del Laurent Alfonso als 5000, de la Sara Romero a la perxa i de la Carla Piñera als 5 km. marxa. I excepcionals victòries del Lluís Martí i de l’Andrea Piñera als 3000 obstacles, del Lluís Vallejo i de la Laura Alonso als 400, de l’Angelita Rodríguez als 100 tanques, de la Marta Camps als 1500, de la Sandra Alonso als 5000, de l’Alexandra Ventura al disc, del Bastian Pietras a la Llargada, del Víctor Martínez al triple, del 4×100 masculí, del 4×400 masculí i del 4×400 femení.

 

Al marge dels atletes, actors principals de la competició, avui hem de posar un deu als pares i atletes que han treballat a la pista per garantir que les proves es fessin en condicions i en temps. I a aquest magnífic equip de secretaria que ha preparat prèviament la feina i que la ha executat amb eficàcia i rapidesa donant temps i resultats definitius tal com acabaven les proves, permetent al locutor que els cantés immediatament.

 

Felicitats a totes i tots els que avui heu donat tot allò que podíeu i sabíeu per aconseguir el millor resultat col·lectiu de la nostra curta història.

Resultats

Final Lliga Catalana ResF

Final Lliga ResM+Class.final

Fotos (Miquel Merino)

Barcelona Atletisme Press