Barcelona Atletisme a les Sant Silvestres

Les i els nostres atletes i socis han fet una sortida d’any fantàstica a les diferents Sant Silvestres (no sabem encara si algú ha corregut alguna altre fora de Catalunya al marge de la Vallecana).

El diumenge vam començar amb la victòria de la Sandra a la Sant Silvestre més antiga de Catalunya fent una gran marca.

El Jesús, el Denís, el Sales, el Joan, el Raul i el Jordi córrer millor del previst  a Lloret sense descansar els dies anteriors, i l’Eric va pagar la seva  valentia dels tres primers kilòmetres amb un final discret acompanyant a un company d’entrenament.

A la Vallecana han repetit el Jesús fent 34’, el Denís 35’, el Joan 37’ i el Jordi Sales 38’14” amb un resultat fantàstic i difícil de preveure tres mesos abans.

A la Cursa dels Nassos el Dani ha repetit el 22è lloc absolut de l’any passat amb 31’ 42” classificant-se per davant de tots els atletes del seu nivell, l’Éric, amb l’experiència negativa de Lloret s’ha limitat a fer un entrenament de qualitat, l’Angèlica ha acusat la grip dels darrers dies patint molt la segona part de la cursa, malgrat tot ha baixat de 40’, el Raül s’ha tornat a sortir amb 43’ i el Sergi s’apropa als seus millors registres amb 44’.

En definitiva, i a falta d’algun resultat, podem considerar que el bagatge de les Sant Silvestres de 2009 ha estat fantàstic pels nostres atletes

Tuareg 1 de gener de 2010