Barcelona At. amb noms propis

Cap de setmana ple d’individualitats i alguna col·lectivitat destacable; és el que té el mes de febrer: campionats nacionals i estatals, individuals i per equips, i nosaltres cada cop amb més presència tot i la joventut del nostre Club.

Per importància objectiva, comencem amb el 6è lloc aconseguit per la Laura Alonso al Campionat d’Espanya Promesa a Antequera, a la prova de 400m.ll. La Laura aconseguia passar a la final en una semi molt treballada en què feia MMT, 2a MMP de Pista Coberta i mínima per al Campionat d’Espanya Absolut (57”78). A la final no va tenir el dia i se li van escapar les medalles i la cursa. Va arribar sisena amb 58”31.

Al mateix Campionat, l’Andrea Piñera que havia estat repescada en el 1500m.ll. va fer final directa i va arribar en el lloc que li corresponia per inscripció, 11a amb 5’04”89.

Tornant a l’àmbit nacional, vam participar en el Campionat de Catalunya de llançaments d’hivern i en el Campionat de Catalunya de Cros de Veterans individual i per clubs.

En el primer, el Juan Minaya va assolir una meritòria plaça de finalista (8è) al llançament de disc, amb 37,78m. Ja s’anava avançant que en parlaríem, del Juan, aquesta temporada, i sembla que els pronòstics es compleixen.

En el cros, i sobre una distància de 5000 metres, la Marta Camps es va declarar sots-campiona de dones de 40 anys, arribant 4a fèmina a la cursa. Juntament amb el 8è lloc de la pluriespecialista Angelita Rodríguez i del 14è de la maratoniana Esther Vidal es van consolidar com a equip en el segon lloc del pòdium. A la mateixa cursa vam tenir dos bronzes individuals: el Toni Nieto en M65 després d’un constipat i a escassos metres del 2n classificat, i l’Ana Yuste en dones de 50 anys.

En el cros, sobre la distància de 7000 metres, el nostre estrenat veterà Dani Alonso va complir expectatives i es va situar en tercer lloc de la categoria de 35 anys, a tocar de tot un olímpic com és el Marco A.Cepeda que guanyava a la línia d’arribada a l’Albert Pineda.

El nostre equip cadet femení de 4x200m.ll. va participar per primer cop al seu Campionat de Catalunya i va assolir la 26a posició, de mà de l’Emma Guixeras, la Clara Ramos, la Sara Romero i l’Ana Travé.