Ateneu Atlètic Barcelona

Finalment avui celebrarem la primera sessió de debats de l’ateneu. Tot està preparat per aquesta primera jornada on debatrem  sobre perque no fem també l’atletisme popular a les pistes.

Ja sabeu que els convidats seràn en Miquel Pucurull, veu acreditada de l’atletisme popular; en Josep Maria Antentas, Vice-president de la FCA; l’Andreu Ballbé, propietari de Championchip i especialista en arribades massives; i el Sergi Pujalte, Gerent de l’Institut Barcelona Esports, màxim responsable de la gestió de les pistes d’atletisme municipals de Barcelona.

Inclourà previ al debat, la presentació de l’Ateneu i la projecció en video de la Cursa d’Eliminació organitzada dins el marc de les 24h en pista, el 21 de desembre pels Corredors.cat, gentilesa dels mateixos, i motiu d’inspiració d’aquest primer debat.

Només ens resta doncs convidar a tothom a venir i participar avui 20 de febrer a les 20h al Centre Civic de Sant Andreu, carrer Gran de Sant Andreu 111.

Començarem ben puntuals per no restar temps al debat final, per la qual cosa agrairem puntualitat. Per motius logistics i de previsió feu-nos saber si vindreu enviant un correu a ateneu@bcnatletisme.cat. No es imprescindible per venir però ens facilitarà tasques d’allotjament.

Us hi esperem!